a preview of the site for open graph data

We're about to get serious

Art is creating order in the choas of the world around us

Elevate Levitate Celebrate

Tigers Gym
Streetculture Fonds

Het is tijd om de Streetculture van Utrecht te boosten!!

Wil jij ook laten zien wat voor harde dingen er gebeuren op straat in Utrecht. Kunst, dans, sport, graffiti, muziek, alle stylen, vormen of uitingen. En wil je hier anderen mee inspireren of dit aan de rest van de wereld laten zien, dan is hier jouw mogelijkheid!

Met het Tigers Gym Streetculture Fonds, kun je zonder al teveel woorden of moeilijke omwegen een budget aanvragen, experts inschakelen of zelfs een tijdelijke ruimte fixen.

Heb jij een droom om een dance battle te organiseren op straat, spoken word lessen te geven op basis scholen, een basketball toernooi te organiseren, skate obstakels te plaatsen of een vette outfit voor je crew te scoren omdat jullie Utrecht gaan vertegenwoordigen op een dance battle in Parijs. Alles is mogelijk. Als het maar Utrecht vertegenwoordigd en de Streetculture een boost geeft.

Euries

We geven 1250 euro per maand weg. Aan de beste ideeën. Dat betekent dus dat we niet alle ideeën kunnen bekostigen, maar we doen ons best zoveel mogelijk te realiseren. Dus laat dit je niet weerhouden om te mailen!

Expertise Tigers Gym

Vaak loop je tegen het gezeik van vergunningen, wetgeving of onduidelijke verplichtingen aan om je shit te kunnen doen. Hoe kom je aan een vergunning, hoe kom je aan geld, wie moet je spreken om verder te komen?

Daarom bieden wij vanuit Tigers Gym naast geld ook een netwerk van experts aan. Op het gebied van communicatie, uitvoering, vergunningen of juridisch advies. Wat je maar nodig hebt om je droom te verwezenlijken.

Fysieke ruimte

Bij Tigers Gym hebben we ook verschillende fysieke ruimtes. Trainingsruimtes om te dansen of sporten, vergader, expositie of presentatieruimtes.

Wat moet je doen?

Easy peasy. Een mail sturen aan streetculture@tigersgym.nl. Beschrijf kort je plan en de eventuele kosten. We komen zo snel mogelijk bij je terug!

Wie mogen er een aanvraag doen?

We hebben vier eenvoudige criteria

  1. Je moet Utrecht vertegenwoordigen
  2. De Streetculture van Utrecht boosten
  3. Degene die aanvraagt mag niet ouder zijn dan 27.
  4. Vette foto’s achteraf die we mogen gebruiken.

Let’s go!!!

 

Champions aren’t made in gyms. They are made from something they have deep inside them, a dream, a desire, a vision. Muhammad Ali

Foto’s op deze pagina © Hutspot fotografie